hh

Warta

  • China kanggo luwih nyuda tilas karbon baja

    China bakal nggawe rencana aksi mbesuk kanggo nyuda jejak karbon industri baja ing negara kasebut, ujare asosiasi industri utama, Rebo. Miturut Asosiasi Besi lan Baja China, pamindhahan kasebut ditindakake sawise negara kasebut sumpah ...
    Waca liyane
  • British Steel sale to China Jingye Group completes

    Adol Baja Inggris menyang China Jingye Group rampung

    3.200 lowongan kerja trampil ing Scunthorpe, Skinningrove lan ing Teesside dilindhungi kanthi ngrampungake kesepakatan kanggo adol Baja Inggris menyang produsen baja China Jingye Group, pamrentah wis nampani dina iki. Adol kasebut kalebu diskusi ekstensif antarane pamrentah, Re ...
    Waca liyane
  • In Sweden, hydrogen has been used to heat steel in a bid to boost sustainability

    Ing Swedia, hidrogen digunakake kanggo panas baja kanggo nambah kesinambungan

    Loro perusahaan wis nyoba panggunaan hidrogen kanggo panas baja ing fasilitas ing Swedia, pamindhahan sing pungkasane bisa mbantu supaya industri kasebut luwih lestari. Awal minggu iki, Ovako, sing duwe spesialisasi nggawe jinis baja tartamtu sing diarani baja rekayasa, ujar manawa wis kolaborasi karo ...
    Waca liyane
  • Iron Ore Tops $100 on Disruptions

    Ore Iron Ndhuwur $ 100 kanggo Gangguan

    Bijih wesi mundhak luwih saka $ 100 nalika shutdowns anyar tekan top produsen Vale. Penambang diprentah supaya nundha operasi sing nyumbang sapuluh output bijih besi sawise para pekerja kena virus korona nyebabake rasa wedi bakal ana gangguan liyane. Bloomberg David Stringer nglaporake babagan "Bloomberg ...
    Waca liyane